21 / 05 / 2022


Ce tupeu: ai crede că PMP este partid de virgine

La fiecare ciclu de alegeri PMP reanimă tot timpul 2 teme: pe Traian Băsescu și implimentarea referendumului cu 300 de…

De redactia , in Actualitate , at 18/10/2020

La fiecare ciclu de alegeri PMP reanimă tot timpul 2 teme: pe Traian Băsescu și implimentarea referendumului cu 300 de parlamentari.

Realizări zero. Oameni iluștri în partid zero.

L-ar scoate pe Traian Băsescu și din mormânt așa cum alții scot moaștele din Biserică numai să ia ceva puncte electorale. În loc să lase pe fostul președinte să își trăiască liniștit bătrânețele trag de ei ca de un catâr bătrân.

Mai este referendumul pentru 300 de parlamentari. Sigur că ar fi bine să se implimenteze, dar PMP nu își dorește asta deoarece ar pierde jumătate din funcții.

Între alegeri se uită complet de această dorință a românilor pentru debirocratizare. Cum vin alegerile hop și PMP cu vorba deși avea pârghiile politice să negocieze.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3560831363955002&id=958364000868431&sfnsn=mo

„Deputatul PMP, Ionut Simionca, intervenție extrem de dură în Plenul Camerei Deputaților: ,,De 30 de ani, pe spatele interesului național ați vândut țara. Ăsta e interesul național? O ceartă politică în Parlament să dați bine în campanie? Gândiți-vă la dezvoltarea României, acela e interesul național!””

Uitați ce spune mai sus un deputat PMP. Ai avea impresia că face parte dintr-un partid de virgine și nu unul făcut de Elena Udrea și condus de Traian Băsescu. Ce tupeu să ai să te excluzii din hoții ultimilor 30 de ani când președintele tău a condus 10 dintre cei mai dezastruoși?

Ce tupeu: ai crede că PMP este partid de virgineLa fiecare ciclu de alegeri PMP reanimă tot timpul 2 teme: pe Traian Băsescu și implimentarea referendumului cu 300 de parlamentari. Realizări zero. Oameni iluștri în partid zero. L-ar scoate pe Traian Băsescu și din mormânt așa cum alții scot moaștele din Biserică numai să ia ceva puncte electorale. În loc să lase pe fostul președinte să își trăiască liniștit bătrânețele trag de ei ca de un catâr bătrân.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: