27 / 11 / 2021


Ce declarație de dragoste i-a făcut Ilinca Vandici soțului ei?

Ilinca Vandici i-a făcut o declarație de dragoste de ziua soțului ei. Vedeta a povestit cum a început relația dintre…

De redactia , in Magazin , at 02/02/2021

Ilinca Vandici i-a făcut o declarație de dragoste de ziua soțului ei. Vedeta a povestit cum a început relația dintre cei doi.

De ziua soțului ei vedeta i-a făcut o declarație plină de dragoste: La mulți ani, iubitul meu, soțul meu, partenerul meu, prietenul meu!!! ❤️❤️❤️🎉🎉🎉 Îți mulțumesc pentru tot ce îmi oferi in fiecare zi și îți promit sa scriem împreuna cea mai frumoasa poveste! ❤️❤️ Te iubesc! ❤️❤️❤️ @andrei_neacsu1”, este mesajul transmis de Ilinca Vandici de ziua de naștere a partenerului ei de viață.

”Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Ulterior am aflat că, de fapt, el mă plăcea de mai multă vreme, dar niciodată nu a fost un moment propice pentru a ne cunoaşte. Şi poate că a fost mai bine aşa”, a declarat Ilinca Vandici.

”Da, e adevărat că totul s-a întâmplat foarte repede. Cumva m-a luat şi m-a vrăjit. M-a băgat în povestea lui fără să-mi dau seama ce se întâmplă, hop, ne-am mutat împreună, a venit copilul, ne-am căsătorit şi abia după aceea ne-am dat seama cât de repede s-a petrecut totul. Dar nu a fost nimic forţat, totul a fost foarte natural. Am ajuns la concluzia că nu e musai să stai ani de zile lângă un om, ci e important să întâlneşti omul potrivit la momentul potrivit”, a comentat vedeta.

Sursă text: prosport.ro

Sursă foto: prosport.ro

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: