15 / 08 / 2022


Ce a pătit o familie de români în vacanță în Thassos: au rămas cu trei copii mici în stradă

Numai că ajunși pe insulă au avut parte de o surpriză mai mult decât neplăcută. Mama celor mici, panicată și…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 01/08/2022

Numai că ajunși pe insulă au avut parte de o surpriză mai mult decât neplăcută. Mama celor mici, panicată și supărată, a postat pe un grup de facebook destinat vacanțelor din Thassos un mesaj disperat: „Bună ziua, vă rog să mă ajutaţi! Am ajuns în Lumenas la cazare şi din păcate nu au onorat rezervarea, suntem cu trei copii mici, deci căutam cazare începând de astăzi până pe 3 august, avem nevoie de şase camere duble! Mulţumesc!!”.

În câteva ore problema s-a rezolvat și familia și-a găsit repede altă cazare, chiar cu ajutorul proprietarilor primei cazări, însă, conform comentariilor la postare, se pare că astfel de situații încep să devină din ce în ce mai dese, nu numai în Thassos, ci în toată Grecia și chiar și în alte destinații, mai ales la rezervări prin booking.com:

  • „Da, grecii, oricât am fi noi de toleranţi, sunt tot mai disperaţi să facă bani, să nu rateze nimic. Mai bine le convine să vina doi (clienţi-nr) o dată pentru aceeaşi cazare, decât să stea cu teama că nu vine nimeni. Defecta gândire. Pas…”, a scris un turist.
  • Un alt turist, membru al grupului, a sfătuit întotdeauna, înainte de a porni la drum, într-o vacanță, trebuie discutat cu proprietarii cazării şi cu o zi înainte. De asemenea, este bine să cerem o confirmare pe mail.
  • ”Este o strategie. Te fac să anulezi tu, în final, ei nu anulează nimic, te mint, ca să iasă booking din ecuație, să nu mai plătească comision. În final îți zic să anulezi tu, că nu te taxează, că îți face și un mic discount și, ce sa vezi, o mare favoare, că ai cazare. Am pățit-o, în Grecia, bineînțeles.”, scrie un alt membru al grupului.

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: