22 / 09 / 2021


Cauțiunea de un milion de euro, impusă de procurorii anticorupție lui Dan Tudorache, rămâne în vigoare

Distribuie acest articol! Așa au decis judecătorii instanței supreme, după ce fostul primar al Sectorului 1 a contestat măsura. În…

De redactia , in Actualitate , at 02/08/2021

Distribuie acest articol!
Așa au decis judecătorii instanței supreme, după ce fostul primar al Sectorului 1 a contestat măsura. În ajutor i-a sarit fosta soție, care a pus la dispoziția DNA o casă și două apartamente ca să nu îl vadă după gratii.
În mâna procurorilor rămâne tezaurul de bijuterii și diamante găsit la percheziții, în casa menajerei celor doi. Femeia este mătușa fostei soții a lui Tudorache.
Deputatul Dan Tudorache se plânge că DNA ar fi ridicat abuziv o cutie cu bijuterii scumpe din casa menajerei fostei sale soţii. Acuzat de complicitate la trafic de influenţă şi spălare de bani, fostul primar al Sectorului 1 este bănuit că le-ar fi cumpărat cu bani gheaţă obţinuţi ilegal. Tudorache susţine că valoroasele obiecte sunt de fapt ale primei sale soţii, care le depozitase în casa menajerei, pentru că are mare încredere în ea.
Dan Tudorache, deputat, fost primar al Sectorului 1: „Este ruda soţiei. Este mătuşă”.Reporter: „Şi sunt întemeiate suspiciunile procurorilor că aţi fi plasat cu fosta soţie bunuri provenite?”Dan Tudorache: „Este un abuz. Tot ce spun e un abuz”.
Mihai Drăgan, avocatul familiei Tudorache: „Este persoana cea mai de încredere a doamnei Tudorache, mătuşa dumneaei. În 2015 i-a ars casa şi a pierdut multe bunuri şi de aceea preferă să lase bunuri la mătuşa care pot fi furate sau distruse. Deci nu cu scopul de a ascunde eventuale surse ilicite din acte de corupţie, aşa cum insinuează DNA. Ei trebuie să probeze. Vin cu poveşti. Dacă vrei să ascunzi un bun, nu îl ascunzi la mătuşa ta. Îl ascunzi în cu totul şi cu totul alte locuri să nu poată fi găsit”.
Totuşi, procurorii le-au găsit la percheziţii.
Iar Tudorache încearcă să salveze şi bijuteriile, între care se număra un inel de 58.500 de euro,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: