27 / 11 / 2021


Catherine Zeta-Jones a ajuns în România. Ce vedete vor juca alături de ea în noul serial despre „Familia Addams”

Îndrăgita actriţă Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 52 de ani, a ajuns în Bucureşti, unde va filma timp de mai…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 19/10/2021

Îndrăgita actriţă Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 52 de ani, a ajuns în Bucureşti, unde va filma timp de mai multe zile diverse scene pentru noul proiect în care este implicată. Acesta o va interpreta pe Morticia într-un serial despre „Familia Addams”.

Noul serial produs de Netflix şi MGM Television se va numi „Wednesday”, va avea opt episoade şi va fi o continuare a aventurilor cunoscutei familii excentrice, centrată pe fiica lui Morticia şi a lui Gomez, care este proaspătă studentă la facultate.

Frumoasa actriţă a publicat luni dimineaţă un videoclip pe Facebook, în care le-a transmis fanilor săi că a ajuns în Bucureşti şi că s-a trezit înainte de răsăritul soarelui pentru a lua parte la filmări.

După publicarea filmuleţului mai mulţi internauţi români i-au scris „bun-venit în România” şi i-au transmis că o admiră foarte mult.

Soţul Morticiei, Gomez, va fi interpretat de actorul Luis Guzmán, iar Gwendoline Christie, cunoscută din serialul „Game of Thrones”, va juca rolul rivalei Morticiei.

Protagonista seriei, Wednesday, va fi jucată de Jenna Ortega, o vedetă Disney în vârstă de 18 ani.

Din echipa de actori fac parte şi doi artişti români. Este vorba despre George Burcea, fostul soţ al artistei Andreea Bălan, care îl va interpreta pe Lurch, servitorul familiei, şi Victor Dorobanţu, care va fi Thing, mâna plimbăreaţă din casa familiei Addams.

„Wednesday” va fi unul dintre puţinele seriale regizate de Tim Burton, care de-a lungul carierei sale a avut două nominalizări la Oscar, a câştigat un Glob de Aur şi un premiu Emmy.

Catherine Zeta Jones este cea mai cunoscută artistă din distribuţie. Ea a fost premiată cu Oscar pentru interpretarea din „Chicago” (2002), care i-a adus şi un trofeu BAFTA şi o nominalizare la Globurile de Aur.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: