19 / 01 / 2022


Cătălin Moroșanu vorbește despre soția lui

Cătălin Moroșanu este împreună cu soția lui de 19 ani. Acesta vorbește despre soția lui si spune cu ce se…

De redactia , in Magazin , at 19/01/2021

Cătălin Moroșanu este împreună cu soția lui de 19 ani. Acesta vorbește despre soția lui si spune cu ce se ocupă aceasta, ce a studiat și cum este relația dintre ei.

Cătălin Moroșanu povestește cum s-a cunoscut cu soția lui și cât de mult o apreciază pentru devotamentul ei.

„Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, MIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa Poştei din Iaşi.

„Ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soția mea și frumoasă și eu… Moartea din Carpați, uită-te la mine. Am avut norocul asta, mi-a dăruit o fetiță frumoasă. O cheamă Natalia și nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, știa care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am făcut un copil, o să mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat și ea 2 facultăți, Economia și Stomatologia!”, declara Cătălin Moroșanu.

Sursă text: viva.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Cătălin Moroșanu

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: