15 / 06 / 2024


Cătălin Cherecheș, audiat de procurori în dosarul socrilor – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 11/11/2023

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost chemat să dea explicații în fața procurorilor în cazul mitei cu care soacra sa plănuia să-l scape de închisoare. Conform surselor apropiate anchetei, edilul este suspectat că ar fi fost implicat în acest plan al soacrei sale de a oferi mită unei judecătoare pentru a-l scăpa de închisoare.

Cherecheș, care susține că este nevinovat, afirmă că nu avea cunoștință despre intenția soacrei sale de a influența decizia instanței. Cu toate acestea, el este încântat de faptul că judecătoarea responsabilă cu dosarul său de corupție a fost menținută în completul de judecată.

În paralel, socrii primarului au contestat măsura arestării preventive, iar avocatul acestora a depus o contestație, argumentând că aceasta este prea aspră în raport cu fapta comisă. Contestația urmează să fie judecată la Curtea de Apel din Târgu Mureș, însă încă nu a fost stabilit un termen de judecată.

De anchetă nu a scăpat nici soția primarului, cea care este acum cercetată pentru complicitate la dare de mită. 

Edilul își va afla sentința în dosarul în care este acuzat de luare de mită, pe 24 noiembrie. 


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *