15 / 08 / 2022


Cât costă un vot pentru Dodon

Oazu Nantoi, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, a declarat că autoritățile nerecunoscute de la Tiraspol au început o „campanie de…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 11/11/2020

Oazu Nantoi, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, a declarat că autoritățile nerecunoscute de la Tiraspol au început o „campanie de mobilizare” pentru turul doi al alegerilor prezidențiale din R. Moldova. 
„Celora cu buletin de identitate moldovenesc li se promite 800 de lei (!) pentru votare la 15 noiembrie – se subînțelege că Dodon va fi favoritul lor! Deja cunoaștem numele unor „activiști-dodnoști”, care umblă cu șumuege de bani – n-o să uităm numele lor! Președinții „selisovetelor” completează listele celor rămași prin sate cu buletine moldovenești. Listele întocmite sunt expediate „sus” – către „administrație”, a anunța parlamentarul de la Chișinău.
Potrivit lui, angajații din sfera bugetară n-au spațiu „pentru zburdături democratice – sub amenințarea concedierii”, vor fi obligați să prezinte luni, 16 noiembrie, buletinele cu ștampila Biroului Electoral.
„De, se vede că cei de la Kremlin, totuși, „au pus un cuvânt” pentru Dodon în fața celora de la Tiraspol, care nu-și ascund disprețul față de el în alte circumstanțe. De, „geopolitică” se numește. Mai este și Codul Penal al RM (Articolul 337. Trădarea de Patrie). Problema e că pentru Dodon noțiunea de „Patrie” nu există – el confundă laba stăpânului, din care se hrănește, cu „Patria”, a menționat Oazu Nantoi pe Facebook.
Amintim că pe 1 noiembrie în R. Moldova s-a desfășurat primul tur al alegerilor prezidențiale. Astfel, în urma rezultatelor obținute, candidatul proeuropean Maia Sandu și actualul președinte rusofil Igor Dodon se vor duela în al doilea tur de scrutin, care va avea loc pe 15 noiembrie.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: