22 / 01 / 2022


Cât a slăbit Deea Maxer?

Deea Maxer a slăbit extraordinar și se bucură acum de silueta la care a visat dintotdeauna. A lucrat intens la…

De redactia , in Magazin , at 30/12/2020

Deea Maxer a slăbit extraordinar și se bucură acum de silueta la care a visat dintotdeauna. A lucrat intens la sală, cu antrenorul personal, dar iată că în sfârșit se poate bucura de trupul dorit. Aceasta a publicat câteva fotografii prin care a demonstrat cum arată schimbările prin care a trecut.

Deea Maxer s-a lăudat pe rețelele de socializare cu noua siluetă la care a muncit foarte mult. Aceasta a primit multe aprecieri din partea celor care îi urmăreasc activitatea. Deea Maxer este la 30 de ani o femeie împlinită. Mamă a doi copii, Andreas (9 ani) și mezina familiei, Maysa (9 luni), soția lui Dinu Maxer (46 ani) este mamă full time, muncește, are grijă de casă, de copii, dar și de soț. 

„Am stat mult să mă gândesc dacă să postez pozele astea sau nu. Ca să fii vulnerabil în public nu e simplu sau ușor!!! Mi-am dat seama că pozele „Înainte și după” de pe pagina lui (n.r. antrenorul) m-au făcut să îmi doresc această transformare. M-au motivat! Mi-am zis : ce? Eu nu pot? Ba pot. Și m-am apucat. Primul pas a fost să ii scriu lui Dragoș pe pagină. Am stabilit să începem transformarea. Vorbesc la plural pentru că fără programul lui, fără planul alimentar si sportiv nu aș fi reușit.

Într-o lună am slăbit 5 kg si 7 cm in talie. Celulita s-a diminuat considerabil, dorm mai bine, am mai multă energie iar planul alimentar e echilibrat. Pielea nu mai este flască iar mușchii sunt, evident, tonifiați. Am făcut sport ACASĂ zilnic sau 5 zile din 7. Nu mi-a fost foame niciodată. Este irelevant pentru tine numărul de kilograme pierdut de mine pentru că fiecare persoană are alt organism și alte arderi. Reacționăm diferit însă ce trebuie să reții este că se poate face totul acasă!

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: