19 / 06 / 2021


Cât a fost șpaga tovarăși pentru a-i ridica osanale lui Fritz? – CRITICII.RO

Activitatea mea jurnalistică este de multe ori ieșită din tipare, pentru că eu nu sunt la fel ca ceilalți. Nu…

De redactia , in Opinii , at 08/03/2021

Activitatea mea jurnalistică este de multe ori ieșită din tipare, pentru că eu nu sunt la fel ca ceilalți. Nu fac parte din presa aservită, fapt ce a deranjat anumiți tovarăși. Am revenit în România pentru a lupta cu cei care batjocoresc iubita noastră țară. Nu sunt singur, strângem rândurile, iar pietricica aruncată în Marea Neagră va deveni un tsunami pentru mafia transnațională care distruge viitorul copiilor noștri.
Am fost catalogat național-comunist de niște indivizi care se consideră ”jurnaliști”. În perioada regimului Ceaușescu existau dușmanii orânduiri socialiste, astăzi avem euroscepticii, în fapt cei care critică sistemul sunt catalogați ca ”dușmani”. Interesul național al României primează în fața invectivelor voastre și al celor care vă dirijează. S-a terminat cu generația voastră de doi lei, de vânduți pe te miri ce.
Pentru cei care nu știu, jurnaliștii din presa sistemului sunt hârtia cu care se șterge în dos politicul, serviciile și mafia transnațională, pe salarii ce de multe ori nu depășesc 500 de euro. Acești căței ai sistemului aruncă cu mizerie la comandă. Asta e presa din România. Am lucrat toată viața ca jurnalist independent și am avut multe investigații cu peste 1 milion de vizualizări unice. Au fost făcute de mine, nu primite de-a gata de la servicii sau din sertarele procurorilor, cum se procedează în presa sistemului.
În 4 ani cât am avut proiectul Presa Liberă nu am fost contactat de niciun politician, iar ca donație am primit 15 dolari prin paypal de la un român din America. 15 dolari în 4 ani. Asta însemnă presă liberă, INCONTROLABIL, DE NEATINS.
Fritz de la Timișoara este un personaj care are multe goluri în CV, iar noi o să le completăm cu multe documente. Nu vorbim de o vânătoare de vrăjitoare cum spune Samuel Fritz, vorbim de documente.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: