24 / 02 / 2024


Casele din Ungaria, vândute la preţ de chilipir. Cât costă o locuinţă aflată la doar 6 kilometri de România

By redactia , in Internațional , at 22/11/2023

Casele din Ungaria, vândute la preţ de chilipir. Cât costă o locuinţă aflată la doar 6 kilometri de România.
Case spaţioase, cu grădini chiar de mii de metri pătraţi sunt vândute la preţuri de chilipir în Ungaria, în localităţi aflate la doar câţiva kilometri de graniţa cu România.
Datorită preţurilor mici, tot mai mulţi români devin proprietari în ţara vecină.
În ultima perioadă, preţul imobiliarelor din România a explodat. Un apartament cu doar două camere a ajuns să coste chiar mai mult de 100.000 de euro, astfel că multe persoane preferă să locuiască în chirie în loc să-şi achiziţioneze propriul cămin.
CITEȘTE ȘI: Tragerea la sorți a grupelor de la EURO 2024. România este în urna a doua
Tot mai mulţi români devin proprietari în Ungaria, datorită preţurilor mici pe care le au proprietăţile în unele regiuni. Este vorba de case la ţară, spaţioase, unele cu grădină şi curte.
Proprietăţile se vând la preţ de chilipir, iar românii care au descoperit acest lucru se înghesuie să prindă o ofertă. Majoritatea locuinţelor sunt situate în oraşul Bătania, aflat în judeţul Békés, la doar şase km de graniţa româno-maghiară.
Una dintre locuinţe se vinde cu puţin peste 30.000 de euro. Este vorba de o casă de 84 de metri pătraţi, cu două camere, o bucătărie şi o baie, potrivit stiridecluj.ro, citat de observatornews.ro.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *