30 / 07 / 2021


Cartierul ISHO va fi deservit de un important retailer ce va completa gama de servicii oferite cu un supermarket de mari dimensiuni

Mega Image alege cartierul ISHO pentru a-și extinde rețeaua în zona de vest a țării și pregătește inaugurarea unui magazin…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 13/12/2020

Mega Image alege cartierul ISHO pentru a-și extinde rețeaua în zona de vest a țării și pregătește inaugurarea unui magazin amplu care va deservi atât cartierul ISHO cât și locuitorii din vecinătate crescând confortul din întreaga zonă.

Noul spațiu comercial va ocupa o suprafață de 1.200 mp și va fi amplasat la parterul clădirii Parkside D din proiectul ISHO, având expunere directă la bulevardul Take Ionescu. Întreaga suprafață va fi pregătită în jurul unui concept urban modern care să redea atmosfera ISHO, integrând elemente moderne și inovative specifice totodată brandului Mega Image. Noul Mega Image va fi complet funcțional la finalul acestui an, chiar înainte de darea completă în folosință a clădirii D. Datorită amplasării strategice și accesului direct de la bulevard, noul Mega Image ISHO va deservi , totodată, cartierele Take Ionescu, Medicinei și Tipografilor.

“Mega Image este un nou partener de anvergură care se alătură proiectului ISHO cu un concept unic pe care ni l-am dorit foarte mult în cartierul pe care îl dezvoltăm. Se încheagă acel concept de viață urbană pe care ni l-am imaginat, cu toate magazinele necesare vieții de zi cu zi și toate serviciile importante la îndemână. Angajații care vor lucra în clădirile noastre, locuitorii ansamblului ISHO, dar și timișorenii din zona învecinată se vor bucura de noua facilitate. ISHO nu înseamnă doar apartamente frumoase și spații de lucru moderne, ci un cartier complet cu fiecare facilitate gândită la nivel de detaliu. De aceea, pentru noi este o prioritate să atragem cei mai buni furnizori pe fiecare domeniu pentru a oferi tot ceea ce este necesar pentru locuitorii ISHO, dar și pentru cei care lucrează aici”, subliniază Ovidiu Șandor, dezvoltatorul ISHO.

Noul Mega Image se alătură unui mix variat de servicii de cea mai înaltă calitate selectate de dezvoltatorul ISHO.

 » sursa:ziuadevest.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: