26 / 02 / 2024


Carambol uriaș cu zeci de mașini pe autostrada A21 – morți și zeci de răniți

By redactia , in Internațional , at 09/02/2024

Accidentele se ţin lanţ pe mai multe autostrăzi.

În nord, două persoane şi-au pierdut viaţa, iar 40 au fost rănite în urma unui carambol în care au fost implicate zeci de maşini.
Bilanțul carambolului uriaş care a avut loc luni dimineață de-a lungul A21, în provincia Brescia, este de doi morți și zeci de răniți. Cel puţin 50 de persoane au fost implicate în accidentele care s-au produs din cauza vizibilității reduse pe șoseaua învăluită în ceața deasă.
Potrivit mass-media italiene, ceața densă a îngreunat inclusiv operațiunile de salvare, la fața locului acționând zeci de autospeciale de pompieri şi 13 ambulanțe.
Soţ şi soţie, morţi în carambolul uriaş de-a lungul A21, în provincia Brescia.

Il Giorno scrie că cele două persoane decedate sunt soț și soție, prinși în epava mașinii în care călătoreau. O a treia persoană a fost transportată la spital în cod roşu, 18 au fost internate sub cod galben, iar 30 sub cod verde.
Pe o altă autostradă, accidentele au dus la rănirea a 25 de persoane, două dintre ele aflându-se în stare foarte gravă. Motivul a fost ceaţa densă, iar autorităţile îi roagă pe şoferi să conducă prudent.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *