22 / 09 / 2021


Candidat inedit la alegerile prezidențiale din Republica Moldova: Motanul Lunohod ~ InfoPrut

Dacă unii sunt încă nehotărâți cu cine să voteze la alegerile prezidențiale din R. Moldova, să știți că pe listă…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 04/10/2020

Dacă unii sunt încă nehotărâți cu cine să voteze la alegerile prezidențiale din R. Moldova, să știți că pe listă a mai apărut un candidat. Este mustăcios, are gheare și blană și și-a anunțat candidatura pe pagina sa de Facebook. Lunohod – un motan care, sătul de minciunile și prefăcătoria celorlalți candidați, a decis să se implice și în aceste alegeri, după ce a mai candidat la alegerile parlamentare din 2019. Are și un program electoral: promite să dăruiască oamenilor grijă și atenție, să nu fure și să nu lupte cu alții pentru putere.

Felina își face campanie pe rețele sociale, unde are și o pagină dedicată activității sale politice. Sloganul campaniei este: Lunohod- un președinte cuminte. Purtătorul de cuvânt al motanului, care este și stăpânul său, se ocupă de imaginea online a candidatului. Amuzați, oamenii scriu că motanul este candidatul electoral perfect și că îl vor vota cu încredere.
„Eu nu am vrut să mă bag în politică și nici în această campanie electorală, dar urmăresc și citesc platformele electorale ale candidaților și mi se face rușine. Din nou ni se promit pensii, drumuri, o luptă aprigă cu corupția, o punte cu Europa sau Evrozăs… și alte povești, în care, din păcate, Președintele nu are nici un rol, pentru că el nu e nici Guvern, nici Parlament, nici măcar Autoritate Locală”, scrie Lunohod pe pagina sa de Facebook.
Astfel, candidatul blănos spune că Republica Moldova are nevoie de un președinte „cuminte”, care să fie un simbol al schimbării de lucruri și atitudine.
„Președintele este un simbol. Un simbol al schimbării, de lucruri și atitudine. Oamenii au obosit de atâtea lupte pentru putere. Oamenii au nevoie de un Președinte Cuminte. De un Președinte, care să dea tonul schimbărilor, să fie un garant al normalității și să fie privit cu încredere de oamenii acestei țări,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: