23 / 06 / 2021


Când vine PRIMĂVARA? CUM va fi VREMEA în următoarele săptămâni – NewsAr.ro

Temperaturile vor continua să fie scăzute în următoarea perioadă, sub cele normale pentru acest interval. Vremea se va încălzi abia…

De redactia , in Actualitate , at 13/02/2021

Temperaturile vor continua să fie scăzute în următoarea perioadă, sub cele normale pentru acest interval. Vremea se va încălzi abia după 8 martie.
Potrivit meteorologilor, nu vor cădea nici prea multe precipitații.
Iată cum va evolua starea vremii în următoarele patru săptămâni:
Săptămâna 15 – 22 februarie
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade în întreaga țară, dar mai ales în regiunile nord-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, îndeosebi în zonele montane din vestul și nordul țării.
Săptămâna 22 februarie – 1 martie
Temperatura medie va fi mai coborâtă decât cea normală pentru acest interval în întreaga țară, dar mai ales în regiunile nord-estice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare, mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.
Săptămâna 1 – 8 martie
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade în întreaga țară, dar mai ales în regiunile nord-estice.  Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normale pentru acest interval, posibil ușor deficitar în regiunile extracarpatice.
Săptămâna 8 – 15 martie
Temperatura medie va fi mai coborâtă decât cea normală pentru acest interval în întreaga țară, ușor mai coborâtă în regiunile estice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui deficit local în sud-vest, centrul țării și la munte.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: