04 / 12 / 2021


Campania „Children of Moldova”, primul program educațional la Chișinău ~ InfoPrut

Campania „Children of Moldova” își dorește implementarea unui program educațional care va stimula atât tinerii, cât și bătrânii din Republica…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 21/10/2021

Campania „Children of Moldova” își dorește implementarea unui program educațional care va stimula atât tinerii, cât și bătrânii din Republica Moldova să învețe cu ajutorul noilor tehnologii.

Programul „Dezvoltarea psihoeducațională a educabililor din Republica Moldova prin intermediul noilor tehnologii” este un program educațional care are la bază un algoritm informatic unic. Numeroase organizații și companii din statele europene, unde sunt stabilite comunități semnificative de basarabeni, și-au manifestat disponibilitatea de a susține acest proiect.
„Ne bucură foarte mult receptivitatea față de acest proiect care va aduce plus valoare în foarte multe domenii: de la educație, la domeniul social, până la cel economic, la nivelul Republicii Moldova. Campania va continua câteva luni de zile, deoarece a generat o emulație deosebită în jurul acestui program”, a declarat dr. Antoniu Martin, inițiatorul campaniei.
Aplicația web are rolul de a centraliza platformele educaționale existente în scopul stimulării învățării, optimizând acest proces pe tot parcursul vieții la diferite categorii profesionale. Astfel, se vor reuni cele mai performante platforme educaționale existente, pentru ca beneficiarii să fie ghidați pe tot parcursul procesului educațional.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: