22 / 01 / 2022


Calendarul de cursuri pentru anul 2021 al Camerei de Comerţ Arad

În domeniul formării profesionale continue și al educației permanente, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad este principalul…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 13/01/2021

În domeniul formării profesionale continue și al educației permanente, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad este principalul furnizor de programe de formare profesională specializat în diverse domenii de activitate.

Cursurile care oferă calificări atestate sunt autorizate de către Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a judeţului Arad și recunoscute, la nivel național, de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Ministerul Educației Naţionale.

Colaborăm cu lectori și formatori provenind din instituții educaționale prestigioase, precum și cu specialiști recunoscuți în domeniile lor de competență.

CCIA Arad își propune să adapteze permanent oferta de cursuri, astfel încât să răspundă noilor tendințe și provocări din domeniu. De aceea, suntem deschiși propunerilor beneficiarilor cu privire la noi cursuri, modificări de structură, noi tematici sau alte aspecte care să contribuie la dezvoltarea sectorului privat, să sprijine modernizarea instituțiilor publice și activitatea zonei private”, explică preşedintele CCIA Arad, domnul arh. Gheorghe Seculici.

Ca şi noutate, începând de anul acesta, oferim servicii personalizate la solicitarea dumneavoastra:

Consultanţă

  • în domeniul resurse umane
  • în motivarea echipei
  • în domeniul strategiilor regionale privind resursele umane

Consiliere

  • Realizarea planurilor personale de cariera
  • Evaluarea performanţelor
  • Optimizarea proceselor

Coaching

  • Team coaching – coaching pentru creșterea performanţelor echipelor focalizat pe nevoile imediate şi a celor pe termen mediu
  • Coaching strategic – facilitatea conștientizării şi asumării unor măsuri strategice

Personalizarea se face în urma unei solicitări şi a unei evaluări inițiale a nevoilor organizației, în baza căreia se va stabili un plan de intervenție personalizat ce conține măsuri si termene de realizare.

 » sursa:ziuadevest.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: