14 / 06 / 2021


Câinii lui Lady Gaga au fost furaţi, iar bărbatul care îi plimba a fost împuşcat. Artista oferă o recompensă uriaşă

Un bărbat angajat de Lady Gaga să îi plimbe câinii, trei exemplare de bulldog francez, a fost împuşcat, iar două…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 27/02/2021

Un bărbat angajat de Lady Gaga să îi plimbe câinii, trei exemplare de bulldog francez, a fost împuşcat, iar două dintre patrupede au fost furate.

Atacul s-a petrecut miercuri seară în Los Angeles, iar bărbatul împuşcat, un tânăr în vârstă de 30 de ani, a ajuns la spital. „Aseară, în jurul orei 21:40, au avut loc împuşcături la numărul 1500 pe strada North Sierra Bonita Avenue. Suspectul necunoscut, de sex masculin, a tras un foc de armă dintr-o locaţie necunoscută lovind victima de 30 de ani, de sex masculin”, a declarat ofiţerul Jeff Lee din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD).

Deocamdată, suspectul nu a fost identificat sau prins. Doi dintre câini, Koji şi Gustav, au fost furaţi, în timp ce al treilea, Miss Asia, a fugit şi a fost ulterior găsit de poliţişti.

Lady Gaga, care acum este în Roma, unde lucrează la un nou film, „Gucci”, a anunţat că oferă 500.000 de dolari oricui îi returnează câinii. Purtătorul său de cuvânt a zis că aşteaptă informaţii la adresa de e-mail KojiandGustav@gmail.com şi că nu va pune întrebări suplimentare, ci doar va dori să recupereze căţeii.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: