25 / 09 / 2023


Bulgaria: Sezonul turistic estival este un dezastru / Hotelurile încep să se închidă | .News

Hotel din Bulgaria (sursa foto: Needpix) “Este o himeră să credem că bulgarii pot înlocui 6 milioane de turiști care…

De redactia , in Actualitate , at 27/08/2020

Hotel din Bulgaria (sursa foto: Needpix)
“Este o himeră să credem că bulgarii pot înlocui 6 milioane de turiști care vizitează și stațiunile bulgărești de iarnă, având în vedere că și sezonul de iarnă este în pericol”, a declarat, pentru postul de televiziune bTv de la Sofia, profesorul Gheorghi Rachev, vicepreședinte al Asociației Bulgare a Agențiilor de Turism, potrivit Rador care citează Duma.

Potrivit acestuia, lumea nu s-a confruntat cu o astfel de situație economică. „Nu a existat un astfel de sezon, de când există turism în Bulgaria. Prăbușirea este catastrofală, dar bulgarii au făcut ce au putut – coasta Mării Negre se bucură de turiștii bulgari”, a mai spus el, însă a precizat că sezonul nu va dura până la sfârșitul lunii septembrie.

“Nu au venit britanicii, rușii, germanii, sunt de zece ori mai puțini și acest lucru se menține, potrivit datelor oficiale, până la sfârșitul lunii iunie, iar iulie și august este vârf de sezon”, a spus el. Potrivit afirmațiilor sale, chiar Grecia raportează în prezent un sezon estival dezastruos. „Tot turismul este afectat. Aceasta este o afacere economică și fiecare are dreptul să înceapă o afacere sau să o amâne”, a explicat el.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: