24 / 06 / 2021


Bucureștiul va renova sediul Societății pentru Cultura și Literatura română din Cernăuți ~ InfoPrut

Sediul din Cernăuți al Societății pentru Cultura și Literatura română în Bucovina „Mihai Eminescu” va fi reabilitat și amenajat datorită…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 11/02/2021

Sediul din Cernăuți al Societății pentru Cultura și Literatura română în Bucovina „Mihai Eminescu” va fi reabilitat și amenajat datorită sprijinului financiar al Asociației Programatice pentru Dezvoltare Durabilă.
Asociația anunță demararea proiectului „Modernizare sediu- Societatea pentru Cultura și Literatura română în Bucovina „Mihai Eminescu”, modernizare care are scopul de a atrage activități culturale în sediu și a funcționa în cele mai bune condiții, se arată într-un comunicat de presă. Totodată, aceștia își propun ca finalizarea proiectului să aibă loc în decembrie 2021.

Clădirea în care își are sediul Societatea din Cernăuți reprezintă un imobil de patrimoniu, care datează încă de la începutul secolului al XIX-lea, când a fost construită pentru a servi ca sediu al guvernatorului austriac din perioada respectivă.
Păstrarea condițiilor actuale, spune sursa citată, poate pune în pericol starea imobilului, iar lipsa unei intervenții în sensul renovării sediului poate avea drept consecință pierderea unui important depozit de cărți ce se află într-una dintre sălile imobilului.
Misiunea Asociației Programatice pentru Dezvoltare Durabilă- Divizia de inițiativă civică și cercetare a VEGO Holdings este consolidarea și promovarea unei ideologii unitare cu privire la valori precum timpul, munca, responsabilitatea și cu privire la principiile în domeniul managementului.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: