25 / 09 / 2023


Bruxelles: Cafenelele, barurile și sălile de evenimente se închid pentru o lună

Cafenelele şi barurile se vor închide de joi dimineaţă pe întreg teritoriul regiunii Bruxelles pentru a stopa răspândirea noului coronavirus,…

De redactia , in Internațional , at 10/10/2020

Cafenelele şi barurile se vor închide de joi dimineaţă pe întreg teritoriul regiunii Bruxelles pentru a stopa răspândirea noului coronavirus, care se accelerează în capitala Belgiei, au anunţat miercuri autorităţile, anunță Agerpres.

Măsura este prevăzută să rămână în vigoare o lună, până pe 8 noiembrie. Consumul de alcool în spaţiul public este interzis şi în cele 19 comune ale regiunii Bruxelles-Capitale, a declarat o purtătoare de cuvânt a executivului regional. Restaurantele pot rămâne deschise.

Noile restricţii sunt similare cu cele care se aplică începând de marţi la Paris şi în cele trei departamente ale regiunii Ile-de-France.

Sălile de evenimente precum şi ceainăriile (care nu servesc neapărat băuturi alcoolice) vor trebui, de asemenea, să îşi închidă porţile, se arată într-un comunicat al executivului regional.

Belgia a înregistrat în ultimele şapte zile o medie zilnică de aproape 2.500 de noi infectări, o creştere cu 57% faţă de săptămâna precedentă.

Sursa: Agerpres

Klaus Iohannis: situația din țară a devenit deosebit de gravăPreședintele României, Klaus Iohannis, consideră că situația din țară a devenit deosebit de gravă: „Trebuie să fim conștienți, fără să intrăm în panică, de faptul că ne aflăm într-o situație de sănătate publică deosebit de gravă. Am discutat astăzi cu experții Institutului Național de Sănătate Publică, oameni foarte dedicați, despre cum facem față acestei pandemii.
George Simion: invit partidele mici pe lista AUR. Împreună să îi batemAlianța pentru Unirea Românilor este singurul partid extraparlamentar care a reușit să intre în competiția electorală pentru parlamentarele din 6 decembrie 2020. George Simion, copreședintele AUR, consideră că partidele parlamentare au făcut un sistem birocratic care să împiedice alte partide să candideze și să intre în parlament: „AUR a reușit să treacă de procedura birocratică
Nicușoare: lasă televiziunile și apucă-te de treabăNicușor Dan este noul primar al orașului București.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: