14 / 06 / 2021


Breaking: AUR votează astăzi pentru eliminarea pensiilor speciale

Alianța pentru Unirea Românilor votează astăzi pentru eliminarea pensiilor speciale de care beneficiază parlamentarii. AUR susține orice inițiativă legislativă care…

De redactia , in Actualitate , at 18/02/2021

Alianța pentru Unirea Românilor votează astăzi pentru eliminarea pensiilor speciale de care beneficiază parlamentarii. AUR susține orice inițiativă legislativă care este favorabilă interesului național.

Senatul și Camera Deputaţilor se reunesc miercuri, 17 februarie, în ședința de plen, pentru constituirea unor comisii parlamentare comune. Comisia pentru statut va dezbatele cele trei proiecte privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor depuse de PNL, USR PLUS şi PSD.

George Simion critica în urmă cu o zi tergiversările ce au loc în Parlament în ceea ce privește bugetul de stat și eliminarea pensiilor speciale.

„Este 16 februarie, nu avem încă pe rolul celor două camere intrat un buget de stat. Probabil se va ajunge undeva în mai ca autoritățile locale să adopte bugetul. Asta va cauza întârzieri enorme, este o iresponsabilitate soră cu incompetența din partea actualului arc guvernamental. Bugetul trebuie votat cât mai repede dar nu fără amendamentele tuturor forțelor din Parlament.

Am avut birouri permanente astăzi și acuzăm tergiversările care au loc în anumite proiecte importante, cum ar fi modificarea Codului electoral. Se amână, în ciuda faptului că Anca Dragu părea convinsă de faptul că va reuși trecerea la 300 de parlamentari. Nu avem încă o comisie pentru cod electoral. De asemenea, vedem o întârziere legată de pensiile speciale pe circuitul legislativ. Numai declarativ, actualele forțe din parlament vor să facă aceste schimbări”, a declarat liderul AUR pentru B1 TV.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: