27 / 11 / 2021


BOMBA ANULUI. Cel mai bun ziarist din lume la ora actuală dezvăluie cine a produs virusul criminal la Wuhan: DR. FAUCI! Tucker Carlson: Fauci este responsabil pentru pandemia Covid-19 care a ucis milioane de oameni și a schimbat lumea pentru totdeauna

Comentatorul Fox News, Tucker Carlson, a citat un articol recent în care Nicholas Wade, analist și scriitor american, subliniază modul…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 16/05/2021

Comentatorul Fox News, Tucker Carlson, a citat un articol recent în care Nicholas Wade, analist și scriitor american, subliniază modul în care dr. Anthony Fauci, Arafatul american, a aprobat finanțarea controversatei cercetări de tip „gain-of-function” (câștig-de-funcție) de la laboratorul din Wuhan care, potrivit lui Wade, a fost premergătoare pandemiei, informează The Defender. Recomand cu toată puterea o nouă analiză a lui Nicholas Wade, unul
dintre scriitorii proeminenți ai lumii specializați pe știință, care
explică de unde a
venit virusul. În analiza sa, Wade relevă cu claritate, mai mult decât
orice alt american, că Tony Fauci este responsabil pentru pandemia
Covid-19, spune Tucker Carlson, a cărui text acuzator însoțit de transmisia video a emisiunii sale sunt redate de ActiveNews mai jos.

Analistul televiziunii Fox News, Tucker Carlson, a luat în vizor în această săptămână doi „agenți politici” – cum îi numește el -, Jeffrey Zients și dr. Anthony Fauci

Mai exact, Carlson a ridicat întrebări cu privire la rolurile pe care le-au avut cei doi în pandemie, de la declanșarea acesteia și până în prezent.

Vedeți și Sen. Johnson calls out Fauci after NIAID funded Wuhan lab research: Why were we ‘cooperating with China?’

În fragmentul din emisiunea „Tucker Carlson Tonight” pe care îl redăm mai jos, Carlson a pus următoarele două întrebări:

 • De ce a fost numit Jeffrey Zients, fost consultant în management la Bain & Company, care a făcut parte din consiliul de administrație al Facebook și a condus echipa de tranziție a președintelui Biden – o persoană fără niciun fel de experiență în știință sau medicină – coordonator al strategiei Casei Albe de răspuns la criza Covid?
 • De ce nu este dr. Anthony Fauci cercetat penal pentru rolul pe care l-a avut în generarea pandemiei Covid?
 • În chestiunea Fauci, Carlson a citat un articol de Nicholas Wade, în care scriitorul științific și fostul reporter al New York Times prezintă dovezile care stau la baza teoriei conform căreia noul coronavirus s-a născut la – și a scăpat din – Institutul de Virologie din Wuhan.

  Potrivit lui Carlson, Wade prezintă „dovezi insurmontabile” că noul coronavirus s-a născut în laboratorul în care oamenii de știință efectuau experimente „gain-of-function” plătite din banii contribuabilor americani.

   » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

  Comentarii


  %d blogeri au apreciat: