21 / 05 / 2022


Bode: Până la sfârșitul anului dăm ordinul de începere și pentru tronsonul 3 al Centurii Capitalei | .News

Lucian Bode (sursa: Facebook) Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, promite că până la sfârșitul anului va fi dat ordinul de începere…

De redactia , in Actualitate , at 29/10/2020

Lucian Bode (sursa: Facebook)
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, promite că până la sfârșitul anului va fi dat ordinul de începere și pentru tronsonul 3 al Centurii Capitalei. Inelul de Sud al Bucureștiului măsoară 52 de kilometri.
Lucian Bode a spus, în ședința de Guvern, că pe tronsonul 2 al Centurii Capitalei s-a semnat, miercuri, autorizația de construire, iar joi va fi emis ordinul de începere pentru diferența de 14,6 km, potrivit Mediafax.
„Așadar, lucrările pe tronsonul 2 (…) se pot derula conform contractului”, a spus Bode.
În ceea ce privește tronsonul 1 al Inelului de Sud al Bucureștiului, proiectul depus pentru a fi evaluat în CNAIR și va fi emis ordinul de începere a lucrărilor „undeva la mijlocul lunii noiembrie, cel mai târziu la sfârșitul lunii noiembrie”.
În privința tronsonului 3, Bode a spus că proiectul tehnic a înregistrat întârzieri.
„El trebuia să fie de pus în luna mai, a primit acea extensie de șase luni, a depășit și extensie. Am aplicat penalitatea către antreprenor. Așteptăm în următoarele două trei săptămâni să se predea documentația și să își urmeze cursul de avizare, astfel încât noi ne propunem ca până la sfârșitul anului să dăm ordinul de începere și pentru tronsonul numărul 3”, a mai spus Bode.
Bode a precizat că cele trei tronsoane ale Inelului de Sud al Bucureștiului măsoară 52 de kilometri.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: