22 / 09 / 2021


BOC a girat schema: Udrea implicată în proiectul imobiliar de două miliarde de euro de la Cluj-Napoca – Transilvania Smart City

Distribuie acest articol! Cand vorbeste la radiourile de casa si adreseaza mesaje prostimii, Emil Boc se imbraca in haina de…

De redactia , in Actualitate , at 31/07/2021

Distribuie acest articol!
Cand vorbeste la radiourile de casa si adreseaza mesaje prostimii, Emil Boc se imbraca in haina de luptator impotriva abuzurilor imobiliare, zbierand din toti bojocii ca nu va mai accepta proiecte gigantice in Cluj-Napoca, asta pentru ca „ne sufocam”, ba cateodata si acuza dezvoltatorii imobiliari ca prea sunt hrapareti si ca nu tin cu orasul.
In cazul omului de afaceri Sile Puscas, Emil Boc a mers pana intr-acolo incat, dintr-un exercitiu de orgoliu, i-a confiscat prin expropriere o proprietate foarte valoroasa in cartierul Zorilor sub pretextul ca vrea acolo musai un parc, desi suprafata e mult prea mica pentru un parc cat de cat decent, scriu jurnaliştii de la ziardecluj.ro.
Omul de afaceri Sile Puscas e baubau pentru Cluj-Napoca, pretinde Boc, desi Puscas a construit unele dintre cele mai frumoase ansambluri imobiliare din oras. Alta e situatia cand e vorba de Andreea Esca, vedeta Pro TV, pentru care Emil Boc s-a facut pres ca sa ii ofere cat mai repede autorizatie pentru demolarea partiala a doua case si pentru construirea unui mini-hotel fix in INIMA Clujului, chiar daca proiectul nu avea locuri de parcare. Ei, si ce? Cand e vorba de o valoare nationala, asa cum e Esca, Boc trece cu vederea tot, cand e despre niste „oarecare”, Boc revine cu placa principiilor „ferme”.
Dragostea politica a lui Emil Boc pentru penala Elena Udrea este insa altceva. E atat de mare incat Emil Boc i-a aprobat penalei Udrea, bine ascunsa dupa chilotii iubitului sau, Adrian Alexandrov, nu autorizatie pentru doua case, ca la Esca, ci cel mai mare proiect imobiliar din Romania, denumit Transilvania Smart City. Acesta va include 10.000 de apartamente, un mall, şcoli, supermarketuri, un hotel şi un aparthotel, spaţii de birouri, parcuri şi săli de conferinţă.

Desi in presa cumparata se vehiculeaza ca INVESTITIA ar fi de un miliard de euro,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: