30 / 07 / 2021


Boala bugetarului: Şmechera angajată abuziv în Primăria Toboliu, obligată să plece!

Pare greu de crezut, dar în România mai sunt şi instituţii care îşi fac treaba. În februarie anul trecut, BIHOREANUL…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 16/01/2021

Pare greu de crezut, dar în România mai sunt şi instituţii care îşi fac treaba.

În februarie anul trecut, BIHOREANUL dezvăluia că Primăria Toboliu a angajat-o în funcţia de contabil şef pe Mariana Drăgan, o fostă funcţionară a Primăriei Oradea concediată de Ilie Bolojan după ce a fost prinsă că a furat 100 lei din banii unui cetăţean decedat.

Deşi nu mai avea dreptul să se angajeze în sistemul public vreme de 7 ani, Drăgan s-a învârtit de-un job la primăria condusă pe-atunci tot de un liberal, Pavel Maier.

După articolul din BIHOREANUL, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a mers în control la Toboliu, a confirmat că femeia nu avea dreptul să ocupe funcţia publică şi a cerut în instanţă destituirea ei.

După ce Tribunalul Bihor a respins solicitarea, la sfârşitul anului trecut Curtea de Apel Oradea a decis, definitiv, că Drăgan trebuie să plece, anulând dispoziţia primarului Maier prin care fusese angajată.

Prin urmare, noul edil, PSD-istul Adrian Crăciun, trebuie să-i desfacă acum contractul de muncă, numai că, surpriză: de săptămâni bune, femeia s-a refugiat în concediu medical, fiind, deocamdată, de neatins. Vrând-nevrând, însă, tot va ajunge să-şi ia „pastila”…

Articole pe aceeași temă:

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: