23 / 01 / 2022


Bicicleta albă, amplasată în memoria unei tinere decedate într-un accident lângă Palatul Baroc, a fost distrusă (FOTO)

Bicicleta albă amplasată în urmă cu câţiva ani la intersecţia străzilor Muzeului cu Şirul Canonicilor, în zona Palatului Baroc, în…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 18/01/2021

Bicicleta albă amplasată în urmă cu câţiva ani la intersecţia străzilor Muzeului cu Şirul Canonicilor, în zona Palatului Baroc, în memoria unei tinere care a murit în urma unui accident rutier în acelaşi loc, a fost distrusă zilele trecute, la 6 ani de la tragedie. Bicicleta a fost deteriorată în urma unui accident petrecut în zonă. 

În memoria lui Bogy

Vehiculul, care adesea era împodobit cu flori, a fost aşezat la intersecţia celor două străzi în ianuarie 2015, la numai câteva săptămâni după moartea tinerei Kiss Boglárka.

(Foto: arhivă)

Accidentul s-a petrecut în timp ce tânăra, de numai 29 de ani, se întorcea de la bunica sa. La vremea respectivă Poliţia Bihor a transmis că Boglárka „circula pe bicicletă, în aceeaşi direcţie de mers cu autoturismul şi nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga”, fiind lovită de maşina condusă de un bărbat de 36 de ani din Sălard. Tânăra s-a stins la spital, chiar în ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie 2014.

Familia nu a vrut să accepte varianta prezentată de poliţiştii şi martorii incidentului, asta şi pentru că, din spusele lor, Bogi, aşa cum o alintau apropiaţii, nu era o biciclistă de duminică. Aceasta era foarte responsabilă în trafic şi a călătorit, pe bicicletă, în Bulgaria şi multe zone din ţară. În plus, cei trei martori au fost toţi pasageri ai maşinii, iar singura cameră de supraveghere din zonă, rotativă, nu a fost orientată atunci spre locul accidentului.

La numai câteva săptămâni, în 9 ianuarie 2015, familia, rudele şi apropiaţii au organizat un eveniment de comemorare a tinerei, mergând la locul accidentului. Atunci au dus cu ei şi o bicicletă albă, asemănătoarea cu cea a fetei, dar şi candele,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: