26 / 11 / 2022


Bestii de bani gata: Detalii cutremurătoare din cazul celor trei tineri care au răpit, sechestrat și umilit o femeie din Oradea (FOTO)

O poveste groaznică, desprinsă parcă din filme, s-a petrecut la sfârşitul săptămânii în judeţul Bihor. O femeie din Oradea, mamă…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 12/10/2021

O poveste groaznică, desprinsă parcă din filme, s-a petrecut la sfârşitul săptămânii în judeţul Bihor. O femeie din Oradea, mamă a doi copii, a fost sechestrată, bătută şi umilită într-o manieră extremă, de către trei tineri, toţi de bani gata, între care şi un pompier, subofiţer la ISU Crişana, fiul fostului şef de la Paşapoarte, arestaţi acum pentru tâlhărie şi lipsire de libertate în mod nelegal.

Detaliile acțiunii, de o cruzime greu de imaginat, sunt dezvăluite în referatul cu care procurorii militari au obţinut arestarea celor trei beizadele, făcut public la solicitarea BIHOREANULUI: indivizii şi-au dezbrăcat victima, au legat-o, au bătut-o  crunt şi au tuns-o, în final aruncând-o, în pielea goală, în curtea casei în care locuieşte mama ei, în localitatea Măgeşti. Totul din pricina unor suspiciuni de adulter…

Plan de răzbunare

Incidentul, prezentat deja de BIHOREANUL, s-a produs vineri după-amiază în satul bihorean Ortiteag din comuna Măgeşti, într-un birou al unei prospere firme de construcţii patronate de tatăl a doi dintre tinerii agresori, Andrada (27 ani) şi Florin Costa (29 ani).

Afaceristul, Gavril Costa (în imagine alături de copiii săi), fost primar PSD al comunei Măgeşti vreme de trei mandate, în perioada 2000 – 2012, era bănuit de propriii copii că ar avea o relaţie cu contabila firmei sale, aşa că aceştia au vrut să se răzbune pe femeia care ar fi apărut în viața lor.

Planul de răzbunare l-au pus în aplicare împreună cu iubitul Andradei, un pompier orădean, Cătălin Butuc (31 ani), fiul unei poliţiste şi al fostului şef al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Bihor, Florian Butuc.

Cei trei au chemat contabila la birou sub pretextul că au nevoie de ajutorul ei, iar când a ajuns au umilit-o: au ţinut-o sechestrată câteva ore,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: