14 / 06 / 2021


„Berliner”, cel mai nou film al lui Marian Crişan, din 23 februarie la Cinema Palace din Oradea 

Echipa de producţie a filmului „Berliner” – cel mai recent proiect al regizorului salontan Marian Crişan – a anunţat că…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 18/02/2021

Echipa de producţie a filmului „Berliner” – cel mai recent proiect al regizorului salontan Marian Crişan – a anunţat că pelicula ajunge în cinematografe, putând fi văzută începând din 23 februarie, inclusiv la Cinema Palace din Oradea. 

Întâlniri cu publicul 

Filmat în Salonta, „Berliner” va rula în această primă fază în: Bucureşti (Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Ţăranului, Cinema Union), Iaşi (Cinema Iaşi), Oradea (Cinema Palace), „urmând să fie programat în viitorul apropiat şi în alte oraşe, atunci când redeschiderea cinematografelor va face acest lucru posibil”, a transmis echipa peliculei. 

Premiera naţională a filmului „Berliner” ar fi trebuit să aibă loc pe 27 noiembrie 2020, dar a fost amânată în contextul pandemiei. „Nu a fost un an uşor pentru nimeni, nici pentru cei care lucrează în producţia de film, nici pentru cei care se ocupă de distribuţia de film sau de sălile de cinema. Lumea se schimbă. Vizionarea unui film de cinema pe marele ecran e pusă sub semnul întrebării. Eu însă sunt printre cei care speră ca lumea să revină în sala de cinema. Sper ca lansarea filmului nostru să fie unul dintre demersurile care vor readuce publicul în sală. Filmul nostru va fi programat în marea majoritate a sălilor deschise la această oră şi vom încerca să fim prezenţi alături de actori la cât mai multe proiecţii pentru a ne întâlni cu publicul”, a transmis regizorul Marian Crişan.

Circuri electorale

Cel de-al patrulea lungmetraj al regizorului îl urmăreşte pe Mocanu, un politician în plină campanie pentru un loc în Parlamentul European, care rămane blocat la Salonta, un orăşel de provincie, de unde hotărăşte să-şi continue campania electorală. Sediul de campanie va fi chiar casa unuia dintre săteni, tractorist de meserie, de unde politicianul va derula un plan cameleonic.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: