22 / 01 / 2022


„Benzema, cel mai bun atacant din lume”. Jucătorul de top al echipei Real Madrid

Real Madrid va juca în această seară cu Eibar la ora 22:00. Înaintea meciului din La Liga, Jose Luis Mendilibar,…

De redactia , in Magazin , at 21/12/2020

Real Madrid va juca în această seară cu Eibar la ora 22:00.

Înaintea meciului din La Liga, Jose Luis Mendilibar, antrenorul lui Eibar, a avut cuvinte de laudă atât pentru întreg clubul Real Madrid, cât și pentru atacantul Karim Benzema.

Starul francez a ajuns la 10 goluri marcate în primele 16 meciuri din acest sezon, iar în această seară este anunțat titular contra lui Eibar.

„Benzema este cel mai bun atacant din lume pentru că face tot. Se apără, atacă, îi ajută pe ceilalți să înscrie. Sunt și alți atacanți care joacă bine și marchează, dar el face tot, deci, dacă e pe teren, trebuie să rămâi în permanență atent”, a declarat Jose Luis Mendilibar, potrivit Marca.

„În urmă cu o lună, părea că Real Madrid are probleme, dar și-a îmbunătățit jocul în ultimele cinci meciuri și au câștigat. Este o echipă care își face simțită prezența atunci când e nevoie, pentru că are calitate”, a mai spus antrenorul lui Eibar.

Înaintea partidei directe, Eibar este pe locul 13 în La Liga, cu 15 puncte, în timp ce Real Madrid se află pe trei, cu 26 de puncte, cu trei în spatele liderului Atletico Madrid, dar și cu un meci mai mult disputat.

Eibar vine la partida cu Real Madrid din postura formației neînvinse de aproape o lună. Echipa antrenată de Jose Mendilibar a înregistrat patru remize și o victorie în ultimele cinci jocuri de campionat și a câștigat și ultimul meci disputat, 2-0 cu Racing Rioja în Cupă.

Real Madrid traversează, de asemenea, o formă sportivă bună, reușind să treacă peste perioada mai puțin fastă din urmă cu o lună.

Sursă text: digisport.ro

Sursă foto: realmadrid.com

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: