27 / 07 / 2021


Bebeluș internat în stare gravă! Tatăl spune că l-a strivit în somn din greșeală, dar anchetatorii au altă părere

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu bebelușul Incidentul a avut loc în urmă cu o lună, în comuna gălățeană Ghindeni….

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 13/06/2021

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu bebelușul

Incidentul a avut loc în urmă cu o lună, în comuna gălățeană Ghindeni. Un bebeluș a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii din Galați, cu multiple leziuni în zona craniană, după ce tatăl sau l-ar fi strivit accidental în somn. În urma cercetărilor și după finalizarea expertizei medicilor legiști, anchetatorii au decis să deschidă un dosar penal de tentativă de omor pe numele bărbatului. 

medic cu un copil internat in sectia de terapie intensiva a unui spital

În dosarul anchetei este specificat faptul că tatăl l-ar fi lovit pe bebeluș de mai multe ori în zona capului, provocându-i un traumatism cranio-cerebral grav, cu hemoragie cerebrală și alte leziuni care îi pun micuțului viața în pericol.

Citește și: Un bebelus a ajuns la spital dupa ce mama lui i-a dat vodka in loc de apa

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 06.06.2021, a unui inculpat, pentru comiterea, în formă agravată, a tentativei la infracţiunea de omor, prevăzută de art. 32 alin. (1) din Codul penal raportat la art. 188 alin. (1) din Codul penal, în referire la art. 199 alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 77 lit. e) din Codul penal. Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, în perioada 07.05-09.05.2021, inculpatul a aplicat lovituri cu mijloace contondente unui membru de familie, minor, şi a cauzat un traumatism cranio-cerebral grav, cu hemoragie cerebrală – intraventriculară, interemisferic, hematom subdural bilateral, fracturi craniene biparietale şi dehiscenţă suturi coronală şi lambdoidă, leziuni care au pus în primejdie viaţa acestuia”, au anunțat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, potrivit Mediafax.

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: