18 / 06 / 2021


Bătrânii din Centrul de Plasament Sculeni au primit hrană din partea unei mănăstiri din județul Iași ~ InfoPrut

Beneficiarii Centrului de Plasament pentru Persoane Vârstnice şi Adulte Sculeni din Republica Moldova au primit marţi un ajutor din partea…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 19/02/2021

Beneficiarii Centrului de Plasament pentru Persoane Vârstnice şi Adulte Sculeni din Republica Moldova au primit marţi un ajutor din partea Mănăstirii Hadâmbu din judeţul Iaşi, notează Basilica.ro.

Este vorba de hrană pentru o zi, pentru cele trei mese principale, de care s-au bucurat cei aflaţi în grija instituţiei, dintre care mulţi au probleme majore de sănătate.
Produsele alimentare au fost oferite de stareţul Mănăstirii, Arhim. Nicodim Gheorghiţă. Acesta i-a încurajat şi binecuvântat pe pacienţi şi personal deopotrivă.
Cel puţin o dată pe lună, în aşezămintele sociale din mai multe părţi ale R. Moldova se oferă trei mese timp de o zi din partea Mănăstirii Hadâmbu.
În acest proiect filantropic sunt implicaţi şi fii duhovniceşti ai aşezământului monastic, ce răspund afirmativ la apelul părintelui stareţ.
Mănăstirea Hadâmbu derulează de trei decenii acţiuni de ajutorare a persoanelor care se confruntă cu dificultăţi materiale.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: