19 / 06 / 2021


Bătaie la primărie! Viceprimar luat cu ambulanţa după ce a fost bătut de primăriţă – BotosaniNews.ro

Viceprimarul dintr-o comună din Neamţ a fost luat cu ambulanţa după ce a fost bătut de primăriţă. Scandalul a avut…

De redactia , in Actualitate , at 03/02/2021

Viceprimarul dintr-o comună din Neamţ a fost luat cu ambulanţa după ce a fost bătut de primăriţă. Scandalul a avut loc, miercuri dimineaţă, în comuna Grinties din Neamţ. Protagonişti au fost viceprimarul Alin Creţu (PRO România) şi primarul PNL Ana Buştihan.
Potrivit primelor informaţii, primăriţa l-ar fi lovit pe viceprimarul PRO România cu pumnul în faţă. Bărbatul a sunat la 112, solicitând o ambulanţă. La rândul ei, primăriţa spune că a fost agresat de viceprimar şi, în plus, a invocat un puseu de tensiune, potrivit mesageruldeneamţ.ro. 
La faţa locului au ajuns poliţiştii din comună, dar şi un echipaj al Ambulanţei.
„La data de 3 februarie a.c., ora 09.35, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către un bărbat de 37 de ani, din Grințieș, cu privire la faptul că a fost agresat de o femeie de 52 de ani, în timp ce se afla în interiorul unei instituții publice. Totodată, la ora 09.47, prin apel 112, femeia de 52 de ani, a sesizat faptul că a fost agresată de bărbatul de 37 de ani. În urma celor sesizate, ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Neamţ.
Medicii l-au preluat pe viceprimarul bătut şi l-au transportat la spital.
Sursa: Romaniatv.net

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: