15 / 08 / 2022


Bătaie generală la un ștrand din Berlin: 250 de oameni au sărit la bataie din cauza unor copii cu pistoale cu apă (video)

Bătaie generală la un ștrand din Berlin: 250 de oameni au sărit la bataie din cauza unor copii cu pistoale…

De redactia , in Internațional , at 28/06/2022

Bătaie generală la un ștrand din Berlin: 250 de oameni au sărit la bataie din cauza unor copii cu pistoale cu apă
Situație tensionată la un ștrand din Berlin, la o săptămână după ce un eveniment similar a avut loc la marginea capitalei, în localitatea Steglitz, informează publicația Berliner Zeitung.
Potrivit poliției germane, până la 250 de oameni au fost implicați în bătaia care a avut loc la ștrandul Sommerbad din Neukölln.
La baza conflictului a fost o dispută legată de pistoale cu apă. O tânără de 21 de ani și prietenele ei au fost stropite cu pistoale de apă de mai mulți copii. A urmat o ceartă între cele două părți, iar la un moment dat un bărbat de 35-40 de ani a intervenit.
Acesta ar fi luat un pistol cu apă și ar fi stropit-o pe tânara de 21 de ani în față. Femeia l-a scuipat, iar el a lovit-o în față cu jucăria, spune poliția germană, conform digi24.ro.
Tânara a suferit o fractură de piramidă nazală și sângera profund, iar angajații ștrandului au intervenit pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Suspectul a părăsit zona.
CITEȘTE ȘI: Alertă în vestul țării. Adolescentă rătăcită în pădure în zona 3 Insule. Căutările se desfășoară și aerian cu elicopterul SMURD
În timpul derulării faptelor de mai sus, „din motive care nu au fost încă clarificate, au izbucnit brusc revolte, iar angajații ștrandului au fost hărțuiți de până la 250 de vizitatori ai ștrandului”.
Potrivit poliției, vizitatorii nu i-au mai ascultat pe angajații ștrandului, iar șeful de tură a încercat să îi dea pe oameni afară și să închidă ștrandul, însă nu a fost ascultat. Abia după sosirea poliței situația s-a calmat, iar ștrandul a fost închis.
Poliția desfășoară cercetări pentru vătămare corporală și perturbarea liniștii publice.
O altă bătaie, cu o săptămână în urmă
În urmă cu o săptămână, un incident similar a avut loc în zona Steglitz din Berlin, poliția intervenind cu 13 mașini și zeci de agenți pentru a calma situația. Patru persoane au fost reținute.

Freibad in Berlin. Wer als deutscher Mann oder Frau geht da noch freiwillig hin? Das ist die Verdrängung der Deutschen aus dem öffentlichen Raum in ihrem eigenen Land durch mehrheitlich muslimische Zuwanderer. pic.twitter.com/sJ0StdXZTQ
— Anabel (@ainyrockstar) June 20, 2022

Berlin Insulaner Freibad Schöneberg pic.twitter.com/0OOHnbT9V9
— kleopatra (@kleopatra040) June 23, 2022

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: