27 / 07 / 2021


Barna reacționează la criticele despre PNRR: Este vorba de o consultare firească. PNRR va fi aprobat

Distribuie acest articol! Dan Barna a declarat că PNRR va fi un succes, iar România va atrage cele peste 29…

De redactia , in Internațional , at 11/06/2021

Distribuie acest articol!
Dan Barna a declarat că PNRR va fi un succes, iar România va atrage cele peste 29 de miliarde de euro. În ceea ce privește corecturile transmise, acestea fac parte dintr-o „consultare firească”.
„Văd un atac iresponsabil al PSD și al președintelui său la ceea ce înseamnă PNRR. Este un atac care arată cât de puțin înțelege PSD despre ce înseamnă un astfel de program și un astfel de plan de țară pentru România. O procedură absolut firească, o procedură care va dura timp de două luni în care CE trimite tuturor țărilor care au trimis aceste programe, trimite întrebări și clarificări firești și normale când vorbim de documente de mii sau zeci de mii de pagini, este transformată de PSD într-un atac, practic, la perspectiva și credibilitatea României și ca partener european, și ca țară capabilă să dezvolte un astfel de program”, a spus Dan Barna, într-o conferință de presă, la Sibiu, conform Mediafax.
Ca și coordonator al ministerelor care implementează PNRR, vicepremierul a mai spus că „programul nu a fost respins, nu a fost retras”.
„Vreau să fiu foarte: consultările care au loc în aceste zile sunt firești, vom răspunde la ele, vor veni, probabil, altele, astfel încât, în momentul în care Comisia Europeană va da avizul final al acestui program să avem într-adevăr un program și niște proiecte care să facă o schimbare semnificativă și vizibilă pentru fiecare cetățean al României”, a mai spus Dan Barna.

Distribuie acest articol!

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: