22 / 09 / 2021


Barna: Nu îmi dau demisia dacă pierd alegerile în septembrie

Distribuie acest articol! Co-preşedintele USR-PLUS Dan Barna susţine că va pleca acasă dacă colegii săi îi vor spune asta prin…

De redactia , in Magazin , at 25/07/2021

Distribuie acest articol!
Co-preşedintele USR-PLUS Dan Barna susţine că va pleca acasă dacă colegii săi îi vor spune asta prin vot la alegerile din luna septembrie, explicând că acest lucru nu înseamnă că îşi va da demisia din partid, ci că îl va susţine pe liderul care va fi ales la congres, menţionând că nu are nicio problemă de orgoliu.
Dan Barna a fost întrebat duminică, în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV, de ce este mai potrivit decât Dacian Cioloş pentru funcţia de preşedinte al USR-PLUS.
“Asta cu potrivirea sau nepotrivirea este o decizie pe care din fericire o să o ia colegii noştri din USR-PLUS cu toţii pentru că la USR-PLUS preşedinte este ales prin votul tuturor membrilor. Şi asta e un lucru foarte bun şi dă şi legitimitatea necesară. La argumente pentru o opţiune sau cealaltă, fiecare are propriile sale puncte tari”, a afirmat Barna.
El a fost întrebat să explice de ce s-ar vota.
“Eu am construit acest proiect luând un partid cu stabilitatea în plasă ca să spun aşa şi cu câteva sute de membri, şi mi-am asumat atunci în faţa colegilor obiectivul personal de a transforma USR la momentul acela dintr-un partid urban din Bucureşti cu câteva filiale într-o organizaţie aproape civică, cum era iniţial USR-ul, într-un partid care să conteze pe termen lung în politica din România. Şi zic acest obiectiv l-am îndeplinit,  cum am îndeplinit şi pariul că o iniţiativă cetăţenească de modificare a Constituţie poate să devină realitate şi Fără penali în funcţii publice este acuma la Senat şi în momentul în care situaţia pandemie va permite, vom face şi referendumul şi vom modifica Constituţia, în faptul că am trecut peste nu puţinele orgolii şi din USR, şi din PLUS şi am tras pentru o fuziune care iată a dus USR-PLUS într-o coaliţie de guvernare,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: