25 / 03 / 2023


Bărbat devenit… mai bogat după o noapte de beție. După ce și-a găsit telefonul pierdut a aflat că a câștigat la pariuri online

Bărbat devenit mai bogat după o noapte de beție. După ce și-a găsit telefonul pierdut a aflat că a câștigat…

De redactia , in Flux de Știri , at 30/01/2023

Bărbat devenit mai bogat după o noapte de beție. După ce și-a găsit telefonul pierdut a aflat că a câștigat la pariuri online
Un bărbat pe nume Christopher Dennis a devenit mai bogat cu aproape 750 de euro (650 lire sterline) după ce și-a pierdut telefonul.
După o noapte petrecută într-un bar, în care a consumat mult alcool, bărbatul și-a piedut telefonul mobil.
Cineva l-a găsit și s-a folosit de el pentru jocuri de noroc online. Bărbatul s-a conectat la contul de BetFair al bărbatului și a câștigat o sumă importantă de bani.
CITEȘTE ȘI: Dominic Fritz, reacție după tragedia de la Timișoara. Un băiețel de 10 ani a fost accidentat mortal: „Este al doilea pieton mort în Timișoara, într-o singură săptămână”
Christopher Dennis, în vârstă de 52 de ani, era cu prietenii când și-a pierdut telefonul mobil. Și-a dat seama că îi lipsește abia a doua zi, după care a sunat la barul în care își petrecuse seara pentru a vedea dacă telefonul său a fost găsit.
Bărbatului i s-a spus că telefonul său nu a fost găsit, dar trei zile mai târziu el a descoperit că dispozitivul fusese predat la „bunuri pierdute”, scrie DailyStar, citat de stirileprotv.ro.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: