18 / 06 / 2021


Banksterii și viitorul UE – cazul italian

Am văzut ce s-a ales de MAGA (Make America Great Again!) a lui Donald Trump. Prin Joe Biden, SUA se…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 14/02/2021

Am văzut ce s-a ales de MAGA (Make America Great Again!) a lui Donald Trump. Prin Joe Biden, SUA se întoarce la afacerile imperiale, la războaiele sale, as usual (business as usual). Imperiul a pus și va pune în continuare la pământ națiunea suverană americană, reprezentată azi mai ales de Partidul Republican, care a preluat idealurile populare, chiar și pe cele de stânga. Partidul Democrat este numai expresia integrală a establishment-ului.

Și astfel, drumul spre guvernul mondial, atât de drag globaliștilor de pretutindeni, nu numai celor din America, este din nou larg deschis, o autostradă. Se pot înstăpâni Marele Reset și teoriile sale absurde (malthusiene, schimbarea climatică, agenda verde, moneda digitală exclusivă, venitul unic universal, austeritate pentru toți și prosperitate pentru miliardari) ale lui Klaus Schwab și Bill Gates (și ale patronilor lor din umbră). Noul totalitarism banksteresc, financiarist, cămătăresc va salva, în sfârșit, lumea. Desigur, asociat cu totalitarismul LGBTQI+, cu rasialismul, cu tirania minorităților împotriva tiraniei majorității (democrația!), cu cenzura oarbă (noua Inchiziție) și alte idei halucinante, bune pentru a băga lumea în sperieți și într-o mare confuzie.

Dar ce se întâmplă în Europa, în UE, cealaltă jumătate a imperiului „globalist” (imperiul roman de răsărit) pe lângă imperiul roman vestic, SUA ? Europa nedemocratică, tehnocratica UE (la fel ca Imperiul Bizantin), cu moneda sa fantomatică euro, e pe cale să se prăbușească MEGA (în loc de Make Europe Great Again)! În Italia, călcâiul lui Ahile al Europei, a fost numit prim-ministru Mario Draghi, fostul vicepreședinte al Goldman Sachs Europe și fostul președinte al BCE (Banca Centrală Europeană). 

Deși nu mai e de mult cea mai mare putere economică europeană, de sute de ani toate lucrurile mari se întâmplă mai întâi în Italia. Italia dă tonul în Europa (și în lume) în artă și design, în modă, inclusiv cea gastronomică, în idei. Renașterea i-a dat această întâietate pe care nu a mai pierdut-o (tot ea a inventat Contrareforma, modernitatea artistică și o bună parte a avangardei, a inovat în film etc.). Poate și moștenirea Romei, a marelui imperiu, trebuie pusă la socoteală. Apariția lui Draghi în prima linie a politicii italiene și europene ne dă o idee despre ce se va întâmpla în Europa de mâine. Guvernele se vor forma, probabil, în jurul băncilor centrale, al băncilor și multinaționalelor în general: „Italienii pot fi siguri de un lucru: Draghi nu va face nimic care ar putea să dăuneze cenaclului financiar care l-a promovat în vârf.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: