15 / 06 / 2024


Badantă româncă, arestată după ce a fost găsită beată iar bătrâna pe care o îngrijea zăcea pe jos, dezbrăcată, zăcând în propria urină

By redactia , in Internațional , at 27/10/2023

O îngrijitoare româncă în vârstă de 45 de ani a fost arestată în Italia, sub acuzația de maltratare a femeii cu handicap pe care o îngrijea. Cel care a sunat la poliție a fost chiar fiul bătrânei de 90 de ani, după ce, vineri seara, și-a găsit mama zăcând inconștientă pe podeaua apartamentului ei, într-o stare de abandon complet. În tot acest timp, cea care trebuia să o îngrijească se afla în camera ei, ruptă de beată, înconjurată de sticle cu vin și bere.

Când carabinierii au intrat în apartamentul din Pistoia s-au îngrozit. Bătrâna era căzută pe podeaua din sufragerie, inconștientă și pe jumătate goală, murdară de propria urină și cu vânătăi pe corp.

Românca a fost arestată
Românca, aflată sub influența alcoolului, nu le-a putut explica polițiștilor ce s-a întâmplat. Motiv pentru care a fost arestată și dusă la închisoarea florentină din Sollicciano, potrivit Imola Oggi.
Bătrâna de 90 de ani, care suferă de afecțiuni grave și este 100% invalidă, a fost transportată cu ambulanța la spitalul San Jacopo di Pistoia, unde au fost demarate imediat procedurile prevăzute în cazul victimelor violenței.
Poliția continuă cercetările în acest caz.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *