14 / 06 / 2021


Azi în TIMIȘOARA, mâine în toată țara? Carantinarea forțată ar putea justifica și închiderea Bucureștiului urmată de restricțiile de Paști. De ALEGERI rata de infectare în Timiș era MULT MAI MARE decât acum. Cehia a INTERZIS deja sărbătorile de Paști

Carantinarea Timișoarei a stârnit ample reacții negative în rândul cetățenilor sătui să stea în case, dar și în rândul patronilor…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 08/03/2021

Carantinarea Timișoarei a stârnit ample reacții negative în rândul
cetățenilor sătui să stea în case, dar și în rândul patronilor de
afaceri care se plâng că dau faliment, transmite SPS. Autoritățile locale spun că
decizia este necesară întrucât rata de infectare se află în continuă
creștere, iar presiunea pe ATI e mare. Însă, în noiembrie 2020,
când au avut loc alegerile cu ciudatele lor rezultate, Timișoara avea o rată de infectare de peste 8 la mie, mai mare decât cea
de 7.4 la care ieri s-a decis carantinarea orașului. Atunci, „În noaptea „sfântă” a alegerilor, pandemia a fost sistată”. Dar nu și la Iași, unde credincioșii ortodocși au fost deposedați de dreptul lor sfânt și constituțional la credință – ILEGAL, după cum a dovedit Justiția în cele din urmă.

Mai mult, unele localități aveau peste 10 la mie și chiar aproape dublu cu cea de acum, cu o localitate cu 13.31 la mie (vedeți foto/info). Atunci, discuțiile despre carantinare nu existau, căci orașul se pregătea de alegeri, la fel ca întreaga Românie. Carantinarea forțată a Timișoarei și „Scenariul Roșu” în care a fost băgat Bucureștiul sporesc suspiciunea față de intențiile reale ale autorităților.

Observăm și nota aberantă cu care se intervine în comunicatul oficial al carantinării populație cu privire la intensificarea vaccinării pentru a se ieși din carantină. Nota este total aștiințifică. Israelul și-a vaccinat aproape întreaga populație iar decesele și infectările au crescut!

Tot mai mulți comentatori avansează ipoteza ca de fapt se dorește un scenariu demn de Armata Roșie pentru Sfintele Paști al catolicilor, care urmează mai curând, pe 4 aprilie, după care se va considera firesc aplicarea aceluiași „Scenariu Roșu” și pentru ortodocși, pe 2 mai, ca să nu existe, nu-i așa, vreo discriminare. În prezent, conform „scenariului” din Capitală, este interzisă părăsirea locuințelor după ora 23.00.

Desigur, după cum scrie un inspirat comentator online, nimeni nu ne împiedică să intrăm de Sfintele Pași în Biserici înainte de ora 21.00 pentru a ieși apoi dimineața cu Lumina sfântă.

De data aceasta nu va mai sta nimeni închis în casă de Sfintele Paști, avertizează mai multe organizații ale societății civile românești.

Amintim în acest context că Cehia deja a anunțat interzicerea sărbătorilor de Paști,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: