15 / 06 / 2024


Avocatul Piperea: Premierul României își asumă, peste capul Parlamentului, să achite o datorie a Ucrainei, de 50 de milioane de euro, probabil dintr-un alt împrumut pe spinarea noastră – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 07/11/2023

„După ce că a interzis opoziția pe timp de război, acum, la finalul balului, Zelensky interzice alegerile prezindențiale. Ba chiar apar asasinate – un asistent al ministrului apărării, mai precis, maiorul Ceastiakov, a primit în dar … o grenadă. A deschis cadoul și a plecat într-o lume mai bună. În acest timp, premierul României își asumă, peste capul parlamentului, să achite o datorie a Ucrainei, de 50 de milioane de euro”, scrie avocatul Gheorghe Piperea, pe Facebook.

„Probabil, dintr-un alt împrumut, pe spinarea noastră. Oricum, o fi reușit, oare, premierul să dea de urma celor 100 de miliarde de lei pe care nu le găsea? Alea împrumutate în plandemie de Cîțu. De alea zic…”, adaugă Piperea.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *