27 / 01 / 2022


Avertizare ANM: Vin ploile și NINSORILE – NewsAr.ro

Meteorologii de la ANM informează că în următoarea perioadă se vor semnala ploi și ninsori în cea mai mare parte…

De redactia , in Actualitate , at 22/11/2020

Meteorologii de la ANM informează că în următoarea perioadă se vor semnala ploi și ninsori în cea mai mare parte a țării.
În intervalul 20 noiembrie, ora 12:00 – 21 noiembrie, ora 17:00, aria precipitațiilor va cuprinde cea mai mare parte a țării, începând cu regiunile nord-vestice, iar cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15…20 l/mp. În toate zonele de munte, treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, posibil mai consistent în Carpații Meridionali.
În Arad, astăzi se vor înregistra 13 grade Celsius, iar mâine temperaturile scad până la 6 grade Celsius, ziua. De asemenea, se vor semnala precipitații în a doua parte a zilei. În weekend temperaturile scad sub 0 grade Celsius pe timpul nopții, iar ziua vom avea o maximă de 5 grade și soare.
Precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala și în Transilvania și local în zonele de deal din Moldova, Muntenia și Oltenia.
Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, în general, cu viteze de 40…50 km/h, iar la munte, în special în zona înaltă, rafalele vor depăși temporar 60…70 km/h, viscolind ninsoarea.
La finalul săptămânii vremea va deveni rece pentru această dată, cu temperaturi minime negative în toate regiunile.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: