21 / 05 / 2022


Autostrada de lângă Cluj merge mai departe! Cine va face 30 de kilometri din A3, între Nădășelu și Zimbor

A fost anunțat câștigătorul licitației pentru construcția a 30 de kilometri din Autostrada Transilvania, între Nădășelu și Zimbor. Compania Națională…

De redactia , in Internațional , at 06/09/2020

A fost anunțat câștigătorul licitației pentru construcția a 30 de kilometri din Autostrada Transilvania, între Nădășelu și Zimbor.
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că a desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și executia sectorelor de autostradă Nădășelu – Mihăiești și Mihăiești – Zimbor.
Câștigătorul licitației pentru construcția a 30 de kilometri din Autostrada Transilvania, între Nădășelu și Zimbor este constructorul român Dorinel Umbrărescu.
Vineri, 4 septembrie 2020, CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Proiectare și execuție Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Subsecțiunea 3A2: Nădășelu – Mihăiești (km 8+700-km 25+500) și Subsecțiunea 3B1: Mihăiești – Zimbor (km 0+000 – km 13+260)” .
Ofertantul desemnat caștigător este Asocierea S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. ELECTROMONTAJ S.A., cu preţul de 1.390.614.495,32 Lei fără T.V.A.
Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este 60 de luni.
Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunerea eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.
 » Citiți întreg articolul pe www.zcj.ro

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: