23 / 04 / 2024


Autoritățile de la Chișinău și București, eforturi comune în domeniul securității ~ InfoPrut

By redactia , in Actualitate Internațional , at 16/02/2024

Eforturile comune de securitate, posibilitățile de dezvoltare economică și susținerea României în parcursul european al R. Moldova au fost subiectele discutate de prim-ministrul de la Chișinău Dorin Recean cu președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Senatului României, Nicoleta Pauliuc.
„Premierul Dorin Recean a apreciat sprijinul autorităților de la București în procesul de integrare europeană a R. Moldova și relațiile bilaterale solide. Oficialii au mai discutat despre proiectele comune și reformele implementate de Guvernul Republicii Moldova”, se arată într-un comunicat al Guvernului.
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Senatului României, Nicoleta Pauliuc, a efectuat o vizită la Chișinău în contextul organizării, în perioada 15 – 16 februarie, a Forumului Internațional „Siguranța Online a Copiilor”. Pauliuc a avut, de asemenea, discuții cu conducerea Parlamentului și cu cea a Ministerului Afacerilor Interne.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *