26 / 02 / 2024


Autorii debutanți din România și Republica Moldova, lansare de carte simultană la Chișinău ~ InfoPrut

By redactia , in Actualitate Internațional , at 08/02/2024

Un eveniment inedit va avea loc pe 10 februarie la Chișinău. Este vorba despre lansarea simultană a 28 de cărți scrise de autori debutanți de pe ambele maluri ale Prutului.
„TransformNation, evenimentul caritabil la care ne referim, va reuni 28 de autori inspirați care își vor împărtăși experiențele și transformările personale prin intermediul lucrărilor lor. Toate cărțile vor fi disponibile la un preț promoțional de 250 de lei, iar fondurile colectate vor fi donate către Centrul de Resurse și Ajutor pentru Copii (CRAC), o organizație dedicată sprijinirii copiilor și familiilor aflate în nevoie”, se arată într-un comunicat de presă al ministerului Culturii.
Potrivit sursei citate, TransformNation nu se limitează la lansări de cărți. Este conceput ca o conferință interactivă, cu paneluri de discuții pe teme esențiale pentru societatea contemporană, incluzând leadership, educație și dezvoltare personală, alegeri conștiente și autenticitate, relații și comunicare, business și antreprenoriat, spiritualitate și evoluție personală.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *