17 / 04 / 2024


Austriecii sunt în alertă – Rareș Bogdan a cerut Comisiei Europene suspendarea fondurilor europene pentru Austria – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 27/11/2023

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan are un discurs extrem de dur la adresa Austriei și îi transmite cancelarului Karl Nehammer faptul că Austria nu mai este imperiu și nu mai are nicio putere în România.

De asemenea, Rareș Bogdan cere Comisiei Europene să ia în calcul suspendarea fondurilor europene pentru Austria, ca urmare a pagubelor produse de lipsa aderării României la Schengen.

Iată ce a spus acesta: „Austria nu mai este imperiu. Au trecut vremurile când împărăteasa Maria Tereza le-a pus ciobanilor români taxe așa de mari încât i-a alungat din Transilvania lor, peste munți, în Valahia.

Ungaria are miliarde de euro suspendate din cauza nerespectării statului de drept, Polonia la fel.

Nu și Austria, care blochează accesul României și Bulgariei în Schengen și încalcă Tratatul fără să aibă nici un motiv plauzibil.

E un mister de ce nu a declanșat Comisia Europeană procedura și contra Austriei, care a încălcat 5 articole ale Cartei Drepturilor Fundamentale din UE.

Prin blocarea României și Bulgariei s-au adus pagube de sute de miliarde de euro nu doar acestora, ci întregii economii europene. Dacă tot promovează doamna von der Leyen Green Deal și cere emisii zero, o anunț cu respect ceva:

În fiecare an, camioanele care așteaptă și 24 de ore la frontiere generează 46.000 de tone de dioxid de carbon.

Și totuși Austria a scăpat, când exact Comisia Europeană, gardianul Tratatelor, ar trebui să-i ceară despăgubiri.

 » Citeste mai mult

Comentarii