19 / 01 / 2022


Australia: Spectacolul de artificii de Revelion din portul Sydney vor dura doar câteva minute | .News

Australia (sursă foto: Wikimedia Commons) Focul de artificii de Revelion din portul din Sydney va dura doar câteva minute din…

De redactia , in Actualitate , at 09/11/2020

Australia (sursă foto: Wikimedia Commons)
Focul de artificii de Revelion din portul din Sydney va dura doar câteva minute din cauza pandemiei, iar în zonă vor avea acces doar persoanele care au rezervare la restaurantele, cafenelele și hotelurile dn zonă- scrie Reuters.
Locurile din portul Sydney cu cea mai bună vizibilitate, unde în anii anteriori mii de oameni obișnuiau să vadă spectacolul de artificii de 12 minute, vor fi rezervate anul acesta doar pentru lucrătorii din domeniul sanitar care au tratat pacienţi COVID-19 şi pompierilor.
Deși numărul îmbolnăvirilor din Australia a scăzut semnificativ,  premierul statului New South Wales, Gladys Berejiklian, a declarat că numărul celor prezenţi la eveniment va fi limitat. „Evenimentele de sărbătorire a Revelionului vor fi un simbol al speranţei şi optimismului cu privire la anul viitor”, a declarat Berejiklian reporterilor din Sydney.
„Însă, cu excepţia cazului în care aveţi o rezervare într-un restaurant sau cafenea, vă rog să nu vă aşteptaţi să mergeţi”, a adăugat ea. Persoanele care nu au rezervare nu vor putea avea acces, a precizat Berejiklian.
Australia a înregistrat în total puţin peste 27.600 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 907 de decese, cu mult sub cifrele din alte ţări dezvoltate.
Statul Victoria – epicentrul focarului de COVID-19 din Australia – a anunţat că de zece zile nu a mai fost detectat niciun caz de infectare.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: