27 / 01 / 2022


AUR sigur nu se trage din PCR dar CTP sigur se trage din Scânteia

CTP este unul dintre jurnaliștii supărați pe propria viață și care a girajat pe rând pe Iliescu, Constantinescu, Băsescu și…

De redactia , in Actualitate , at 08/12/2020

CTP este unul dintre jurnaliștii supărați pe propria viață și care a girajat pe rând pe Iliescu, Constantinescu, Băsescu și acum pe Iohanis.

Niciodată nu a nimerit-o, nu a fost nici un aprig luptător pentru libertate.

El a făcut observația că AUR are rădăcinile în PCR, legătura fiind filonul naționalist. Dar filon naționalist exista și în discursul lui Donald Trump, el tot în PCR își are rădăcinile?

Dar CTP este plătit de DIGI24, televiziunea unui naționalist maghiar și care sub masca globalizării toarnă zoaie la identitatea românească. Și mulți alții fac asta pe bani, fără discernământul meseriei.

AUR este condus de George Simion, un tânăr ce avea doar 3 ani la revoluție.

Nu se poate spune același lucru despre CTP, personaj istoric ce se afla în floarea vârstei la acel moment și, din ce știm , scria de zod slove în Scânteia, principala publicație a PCR.

Cu o ură proletară atacă acest monstru sacru AUR, fără a ști nimic despre proiectul politic al partidului, pe principiul că dacă este comandă de la partid să o facem.

Rușine domnule CTP, demult v-ați compromis ca jurnalist.

SpaceX lansează prima navă spațială de marfă de nouă generație DRAGONSpaceX a lansat prima navă dintr-o nouă generație denumită Dragon. Lansarea s-a realizat în data de 6 decembrie. Nava transportă experimente și provizii la Stația Spațială Internațională. Dragonul, care zboară într-o misiune numită CRS-21, transportă 2.972 kilograme de marfă, atât în ​​nava spațială, cât și în portbagajul său extern.  Nava este programată să se conecteze
Inepția lui Cartianu: George Simion avea trei ani la revoluțieGrigorie Cartianu nu a reușit să discrediteze AUR în timpul campaniei electorale și continuă să o facă astăzi, deși este fără folos. Poporul a votat AUR și AUR va reprezenta cu cinste în parlament pe români.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: