26 / 02 / 2024


Aur și argint pentru R. Moldova la Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Contact ~ InfoPrut

By redactia , in Actualitate Internațional , at 31/10/2023

Basarabeanul Daniel Procopciuc și-a adjudecat medalia de aur la Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Contact. Reprezentantul Republicii Moldova a triumfat în proba brațului drept la armwrestling. În finală, acesta l-a învins tot pe un basarabean – Oleg Tudorean, notează TVR Moldova.
Daniel Procopciuc și Oleg Tudorean au ocupat primele locuri ale categoriei de până la 80 de kilograme, iar podiumul a fost completat de reprezentantul Kazakhstanului. Având în palmares numeroase premii cucerite la Campionatele Europene și cele Mondiale, Daniel Procopciuc și-a confirmat superioritatea în duelul direct cu conaționalul său, pe care l-a învins, fără dificultate.
Daniel Procopciuc a urcat pe podium și în proba brațului stâng. El s-a ales cu medalia de bronz, după ce a pierdut în fața viitorului campion, din Kazakhstan.
Republica Moldova s-a prezentat cu trei participanți la proba de armwrestling de la Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Contact. Turneul se află la a treia ediție și se desfășoară în capitala Arabiei Saudite.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *