13 / 07 / 2024


AUR Prahova lansează campania „Patrioți la primărie” – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 31/10/2023

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) filiala Prahova a demarat o campanie intitulată „Patrioți la Primărie”, prin care își propune să aducă în discuție problemele reale cu care se confruntă primăriile din județul Prahova și să prezinte posibilele variante pentru funcțiile de primar la alegerile de anul viitor.

Campania „Patrioți la Primărie” are ca scop evidențierea și remedierea dificultăților și neajunsurilor cu care se confruntă cetățenii din Prahova în relația cu administrațiile locale. AUR Prahova își propune să identifice, să discute și să găsească soluții pentru problemele comunităților locale din Prahova, contribuind astfel la dezvoltarea unui dialog constructiv și la îmbunătățirea vieții prahovenilor.

Această campanie subliniază importanța alegerilor locale pentru viitorul comunităților prahovene și necesitatea ca în funcțiile de primar să fie oameni responsabili, competenți și cinstiți. AUR Prahova își propune să aducă în prim-plan problemele reale ale comunității și să ofere soluții concrete, bazate pe competență și integritate.

„Patrioți la Primărie” este o campanie care își propune să schimbe paradigma în administrația locală, să pună capăt celor 33 de ani de politică a interesului de partid sau personal și să ofere soluții concrete. AUR Prahova își propune să aducă în funcțiile de primar oameni responsabili, competenți și cinstiți, care să lucreze pentru binele comunității.

Campania „Patrioți la Primărie” este un apel la responsabilitate și implicare, un apel la cetățenii din Prahova să se implice în viața comunității și să aleagă oameni cinstiți în funcțiile de primar, cărora să le pese de binele cetățenilor. Este un apel la schimbare, la o administrație locală transparentă, eficientă și orientată către nevoile cetățenilor.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *